Segueix-nos a les xarxes socials:

Rivera assegura que C's són els únics que poden superar un bloqueig

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que donar suport al seu partit diumenge és votar pel "desbloqueig" del govern i també és apostar "per construir Europa", va dir en aquest moment tan "complicat" per a la UE després de la victòria del Brexit al Regne Unit.

"Vull els Estats Units d'Europa encara que a Cameron i als populistes no els agrada" i no vol veure la seva filla, va subratllar, haver de viatjar amb passaport pel continent i ensenyar-li a "comptar en pessetes", va dir Rivera, atacant a Podem per voler "desmuntar" el projecte comú.

L'últim míting de Rivera en aquesta campanya electoral, a la plaça de l'Òpera de Madrid i davant prop d'unes 800 persones, més del que ha estat el seu aforament habitual aquests dies, Rivera va fer diverses referències al referèndum a la Gran Bretanya titllant d'"irresponsables" als que l'han alimentat.

Rivera també va carregar contra el candidat del PP a la presidència, Mariano Rajoy, "un senyor" que, segons Rivera, no pot posar en marxa el país perquè, entre altres coses, "està en els papers de Bárcenas" i té el seu govern i el seu partit sota sospita.

Prem per veure més contingut per a tu