Segueix-nos a les xarxes socials:

El PP es presenta com l'opció constitucionalista «real» a Berga

Joan Antoni López Noguera vol recuperar la representació al consistori amb un «projecte seriós»

El Partit Popular és presenta a Berga com la opció constitucionalista «real» per a les eleccions d'aquest proper diumenge. Així ho va assegurar ahir el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que va acompanyar a l'alcaldable Joan Antoni López Noguera en l'únic acte de campanya celebrat a la ciutat.

Fernández creu que tot i que el PP competeixi amb Ciutadans a les urnes a Berga, va fer una crida perquè els votants que vulguin donar suport a un partit constitucionalista votin a Joan Antoni López Noguera, ja que representa una candidatura formada amb «persones del municipi, arrelada i que coneix les seves necessitats».

Per la seva banda, López Noguera va assegurar que «cal solucionar problemes que fa anys que s'arrosseguen. És la tercera vegada que sóc candidat i sempre parlem de les mateixes propostes». El candidat va explicar que presenta un «projecte seriós» i que si entra al consistori «representarà a tots els ciutadans». I és que l'objectiu del popular és obtenir la representació que va perdre el 2015 en no poder presentar-se i ha avançat que no facilitarà «de cap de les maneres» que hi hagi un alcalde de la CUP que creu que «ha donat una imatge molt negativa».

Prem per veure més contingut per a tu