Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou batlle navarclí destaca que han fet «un pacte d'esquerres, progressista i català»

El ple de constitució va omplir de públic la sala de plens, entre el qual hi havia tots els antics alcaldes de l'etapa democràtica

El nou batlle navarclí destaca que han fet «un pacte d'esquerres, progressista i català»jaume grandia

Josep Maria Feliu, d'AraNavarcles-AM, es va estrenar ahir com a nou alcalde del municipi després que a final d'aquesta setmana s'aconseguís lligar un pacte a tres bandes que donava sortida a un ple molt fragmentat. Feliu agafa el relleu d'un històric, Llorenç Fer-rer, que a les darreres eleccions tancava la llista que liderava el que des d'ahir és el batlle navarclí.

Josep Maria Feliu, que liderava la llista més votada, va obtenir els 3 vots del seu partit, més el 2 de la CUP i 2 més de Navarcles en Comú, mentre que Joan Zapata, de Junts per Navarcles, només va obtenir els 3 vots del seu partit, igual que Sònia Hernàndez, amb els 3 del PSC.

El ple de constitució es va viure amb una sala plena a vessar, amb públic a les escales d'accés al primer pis. Entre els assistents hi havia els anteriors alcaldes democràtics: Josep M. Carrillo, Secundí Soldevila, Albert Brunet, Carme Alòs i Llorenç Ferrer, que va ser qui va lliurar la vara a Josep Maria Feliu. El nou alcalde va manifestar en un breu parlament que «hem fet aquest pacte d'esquerres, progressista i català, on vèiem que els nostres programes coincidien en un 80%. Repartirem les àrees per coneixements o experiències de cadascú. Volem un consistori obert a tothom». I va acabar amb un «força Navarcles».

Prem per veure més contingut per a tu