Segueix-nos a les xarxes socials:

Maquinària Juan Moya S.L., més de 30 anys especialitzats en la maquinària industrial

Destaca en l’assessorament en la compravenda del sector metall

Maquinària Juan Moya S.L., més de 30 anys especialitzats en la maquinària industrialMaquinària Juan Moya

Maquinària Juan Moya S.L. és una empresa que porta més de 30 anys dedicada i especialitzada en la compravenda de maquinària industrial del ram del metall. Aquesta empresa, a més, es dedica a la compra d’empreses completes en situació de reducció de costos, personal o per altres raons de mercat, podent negociar si és el cas la compra o gestió de naus o sòl industrial.

A Maquinària Juan Moya S.L. tots els equips multidisciplinaris de professionals tenen àmplia experiència i es dediquen a brindar l’assessorament necessari i adequat a tots els clients, vetllant per la integritat de les màquines des que surten fins que són dipositades a la destinació. Amb un ampli parc de maquinària revisat i baix tensió, Maquinària Juan Moya S.L. ofereix als seus clients la possibilitat de veure la seva maquinària en funcionament i fer totes les comprovacions necessàries.

Maquinària Juan Moya S.L. compta amb equips humans de recursos especialitzats en diferents àrees. Així mateix, ofereixen assessorament, informació de maquinària disponible, recepció d’ofertes i demandes, cerca i gestió sobre màquines especifiques sota comanda, i aclariment de dubtes o preguntes.

L’empresa compta amb el suport oficial dels fabricants de maquinària, ja que treballen amb els millors i principals constructors de maquinària industrial, Maquinària Juan Moya S.L. destaca pel seu professionalisme i assessorament als clients en totes les fases del procés de compravenda de maquinària.

Prem per veure més contingut per a tu