05 de novembre de 2009
05.11.2009

Aguirre planta Rajoy al Comitè Nacional del PP

La presidenta de la Comunitat de Madrid diu que si tracten el cas Cobo parlaran amb més tranquil·litat en la seva absència

03.11.2009 | 13:31
L´Executiva del PP es reuneix sense Aguirre.

La presidenta de la Comunitat i del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha justificat la seva absència a la reunió del Comitè Executiu Nacional del PP dient que "molt probablement es parlarà del cas Cobo" i creu que "van a reflexionar amb més llibertat i més tranquil.litat "en la seva absència ".

Aguirre ha fet aquestes declaracions després de la inauguració d'una escola infantil a Majadahonda, acte que coincidia amb la reunió del Comitè Executiu Nacional del PP, del que forma part, i al que sí que ha acudit el secretari del PP de Madrid i conseller de la Presidència , Francisco Granados, que a última hora ha canviat de plans i ha preferit anar a Gènova en lloc d'acompanyar la presidenta, com estava previst en la seva agenda.

La presidenta de la Comunitat de Madrid també ha reconegut que és "raríssim" que ella no vagi a la reunió del Comitè Executiu Nacional del PP en tant que sempre que pot "ho fa".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho