07 de novembre de 2009
07.11.2009
En una base militar

12 morts i 31 ferits en un tiroteig a Texas

Les autoritats militars confirmen que els dos agressors eren soldats

06.11.2009 | 09:10

Les autoritats militars dels EUA han confirmat que 12 persones han mort i almenys 31 han resultat ferides en un tiroteig registrat aquesta tarda a les instal·lacions de la base militar de Fort Hood, a Texas.

Bob Cohen, portaveu de l'exèrcit, ha confirmat que els dos agressors són soldats. La seguretat de les bases als EUA ha estat incrementada, encara que el FBI descarta un mòbil terrorista.

Malgrat l'increment de la seguretat, només la base de Fort Hood, situada a Texas, ha estat completament tancada a l'exterior.

De moment, l'Oficina d'Investigació Federal, FBI, ha descartat que es tracti d'un acte terrorista i agents d'aquest cos s'han traslladat a la base per investigar els fets.

La Base de Fort Hood, que és la més gran dels EUA al món, i té uns 70.000 persones, 42.000 d'ells soldats, és el lloc on es concentren les tropes abans de ser desplegades en els diferents llocs.

Segons les autoritats militars, que van oferir aquesta tarda una petita roda de premsa, el tiroteig es va produir en un únic edifici de la base, dedicat a l'entrenament militar.

La Casa Blanca ha informat que el president Barack Obama es va a parlar en breu sobre el que ha passat a Texas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho