L'estació Baqueira Beret obrirà aquest dissabte 1 de desembre l'estació d'esquí després que les darreres nevades els hagin deixat gruixos d'entre 50 i 70 centímetres de neu. L'estació obrirà amb un total de 89 quilòmetres de pistes dels 120 totals i amb 27 remuntadors funcionant dels 33 possibles. Els quilòmetres de pistes s'aniran ampliant progressivament fins a obrir la totalitat de l'estació de cara al pont de la Puríssima.

Pel que fa al número de pistes obertes seran 60 de les 78 que té l'estació dels tres sectors: Baqueira, Beret i la Bonaigua. Aquest fet permet qualificar l'inici de temporada 2012/2013 com un dels millors dels últims anys.

D'altra banda, els serveis tècnics de preparació de pistes i producció de neu continuen treballant dia i nit per obrir la pràctica totalitat de l'estació durant el pont de la Puríssima sempre que les condicions meteorològiques acompanyin.

Millores de qualitat

Entre les novetats que trobaran els esquiadors, destaquen la reforma de la cafeteria Bosque a la cota 1.800 de Baqueira, amb nou accés, la nova botiga d'accessoris per a l'esquí i més espai per al refugi en dies de mal temps.

Els esquiadors també trobaran millores en el traçat d'algunes pistes. S'ha condicionat la part baixa de la pista Manaud en la seva connexió amb la zona d'Argulls. S'ha millorat el traçat de la línia dels teleesquís Tuc de la Llança. A la pista Ticolet s'ha millorat el tram final en la seva connexió amb la pista Dossau. Tot això perquè es pugui esquiar millor i facilitar el trepitjat.

Durant l'estiu s'ha seguit amb la reforestació, amb avets i pins, a la cota 1.800 de Baqueira, al voltant de l'arribada del telecabina i del Restaurant 1800, que es va iniciar l'estiu passat.

Al web tindran accés als itineraris Safari. És una proposta de tres itineraris (per a l'esquiador iniciat, avançat i expert) per tota l'estació amb informació sobre les instal·lacions i serveis que es troben en el recorregut.