El dia de Sant Esteve els visitants de Vall de Núria podran viure la neu del Pirineu d´una manera diferent, gràcies a les rutes guiades amb raquetes de neu organitzades a la vall. Es tracta d´una proposta molt original, per fer amb els amics o la família i pensada per als majors de 7 anys.

L´activitat començarà a les 10.30 h però cal presentar-se mitja hora abans davant del local d´OXINEU. Després de caminar un parell d´hores, es podrà gaudir lliurament de l´entorn de Vall de Núria.

El preu de l´activitat inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), excursió amb guia i material (raquetes). Tots els participants han d´anar amb el material obligatori: roba d´abric, guants, gorra i calçat adequat. És necessari fer reserva prèvia.

Durant aquestes festes, a més, l´estació disposarà del paquet "Regala Vall de Núria", una promoció ideal per aquest Nadal, ja que permet els usuaris triar entre una "Escapada romàntica" o un "Pack al vostre gust (fins a dos nens gratis per habitació)". Aquesta oferta es podrà aprofitar del 7 de gener al 28 de març.