Els tarragonins arriben al partit després d'haver acabat el 2008 amb una bona línia de resultats, després de les victòries contra el Sevilla B i contra el Xerez, que l'han deixat en una zona tranquil·la de la classificació.

De fet, el famós ultimàtum del president Xavier Salvadó cap a Ferrando sembla que va causar efecte, ja que dels tres partits de marge que es li havia donat, els tarragonins han guanyat dos. El del Girona hauria de ser el de la confirmació, en cas de victòria, un partit que podria deixar als locals en una situació de privilegi.

Els grana tindran baixes importants per aquest enfrontament.

Alejandro Campano i Serge N'Gal no s'han recuperat dels seus respectius problemes físics. Jordi Alba, que malgrat que el comitè d'apel·lació li ha retirat la targeta que comportava sanció, és dubte pels problemes físics causats en el Catalunya-Colòmbia, encara que finalment ha entrat a la llista de Ferrando.

Així, sembla que el valencià repetirà el mateix equip que va guanyar el Jerez, amb un únic punta (Víctor Casadesús) atès que Moisés Garcia tornarà a ser baixa, complint el segon partit de sanció. Juan Antonio Osado serà l'alternativa des de la banqueta.

Després de les festes nadalenques, el Girona FC tornarà aquest dissabte a la competició en el duel català de la categoria, encara que ho faran sense alguns dels seus efectius.

D'entrada, es perdrà el partit el migcampista Chechu, qui va estar a l'equip grana durant un mes en la pretemporada. Després de tornar a Girona, els dos clubs van posar en el contracte que l'interior dreta no podria jugar els partits davant el seu exequip, cosa que ja el va privar de disputar l'eliminatòria de Copa del Rei que va enfrontar els dos conjunts.

També causaran baixa per a aquest partit el davanter Gabri, afectat d'una lumbàlgia des de fa alguns dies. El seu company Arnal Llibert, amb una lesió al genoll, podria perdre's alguns partits més, i Amantegui, que gairebé no s'ha entrenat per culpa de la grip.

El tècnic Raúl Agné recuperarà Héctor Simón i Iván Gómez, que aquesta setmana també havien estat alguns dies inactius per culpa de la grip.

El Girona FC ja sap què és guanyar a Tarragona, cosa que va fer a l'eliminatòria de Copa del Rei. En aquesta ocasió les aspiracions passen per aconseguir un altre bon resultat que ajudi a l'equip gironí a allunyar-se encara més de les posicions de descens.

Per això, el tècnic del Girona ha preparat una alineació amb quatre defenses, un doble pivot amb Matalama i Dorca per davant i una línia de centre del camp amb tres elements més. Això deixa a l'equip amb un sol davanter, posició que ocuparà Jito.

Alineacions probables:

- Nàstic: Possible onze: Rubén, Izquierdo, Tortolero, Yedra, Mingo, Bauzà, Medina, Redondo, Diop, Jandro i Víctor.

- Girona: Rafa Ponzo, Jose, Migue, Serra, Bernaus, Xumetra, Matamala, Dorca, Durán, Manga i Jito.

Àrbitre: Ceballos Silva, del col·legi extremeny.

Estadi: Nou Estadi de Tarragona (14.600 espectadors)

Horari: 18:00 hores.