Segueix-nos a les xarxes socials:

Rafa Martínez: "el MVP és fruit de la confiança que tinc de l'entrenador"

El bagenc va afirmar ahir que "el més important de tot és que l'equip va guanyar a un rival de molta categoria"

L'escorta Rafa Martínez, jugador santpedorenc del València Basket, es va proclamar aquesta setmana el jugador més valuós (MVP) de la cinquena jornada ACB. Martínez va contribuir amb 23 punts i un 24 de valoració al triomf per 81-74 del conjunt valencià davant del Caja Laboral. El bagenc va afirmar ahir que "el més important de tot és que l'equip va guanyar a un rival de molta categoria, amb el pavelló ben ple i l'afició molt bolcada amb nosaltres. Si guanyes i t'emportes el premi de millor jugador de tota la jornada, molt millor".

Segons Rafa Martínez, "aquest MVP és fruit de la confiança que tinc de l'entrenador Spahija i dels meus companys. Està clar que no és tan sols una arrencada de lliga bona per a mi, sinó també per a tot el club. Després dels dubtes que es van generar en el partit d'anada de l'Eurocup i al Palau Blaugrana es va fer una reacció molt bona". En aquests moments, el València té un balanç favorable de 4-1.

Pel que fa al Suzuki Manresa, la torçada de turmell que es va fer a Alacant el pivot Ahmad Nivins no es greu i no es va fer lesió. Quant a Àlex Llorca, avui reposarà per tal de recuperar-se pel fet que li va fer sortir l'espatlla dreta de lloc.

Prem per veure més contingut per a tu