El passat cap de setmana es va disputar a Navaluenga l'última prova puntuable per l'Open d'Espanya de MTB XC, on els ciclistes de l'equip manresà Tomàs Bellès van obtenir grans resultats, portant-lo així a ser el segon millor equip de MTB de l'Estat.

Un gran Cristofer Bosque que feia segon a Navaluenga en Sub23 va aconseguir el títol de campió en aquesta catgeoria i endur-se el tercer lloc a la categoria Pro. El noi de Prats, Adrià Noguera, va aconseguir la tercera posició en la Sub 23 i el setè lloc del campionat.

En altres categories, Pau Egeda va guanyar en Mastere 30 i va quedar segons del campionat, on David Puig va quedar vuitè. En la categoria Junior, Gerard Álvarez es va consolidar en el cinquè lloc de la General. En la cadet, Pau Colell va quedar setzè i Judith Sanchez va acabar el campionat en un meritori onzè lloc en la categoria femenina.