Si per a Josep Rodríguez tot és il·lusió pel debut en el seu nou equip de 125 cc, Toni Elías torna avui a la dura realitat de la seva convivència amb l'Honda LCR, la moto que condueix com pot aquesta temporada en el mundial de MotoGP. El manresà intentarà, en la mesura de les seves possibilitats, millorar els resultats en una temporada molt dolenta després d'haver provat la BMW de Superbikes, amb la qual podria córrer la temporada que ve, tot i que l'entorn del pilot ho negui.

Elías va disputar els tests amb la moto que portava James Toseland a Superbikes entre dimarts i dimecres. En tots dos dies va ser onzè de tretze pilots, un resultat lògic a causa de la falta d'adaptació del manresà a la categoria. El bagenc espera finalitzar aquesta temporada de la millor manera possible i intentar aconseguir una màquina per córrer a la nova MotoGP la temporada que ve. El canvi de cilindrada i de característiques del campionat, amb la probable entrada de més equips, el pot afavorir. De tota manera, no s'ha volgut tancar cap porta, i Superbikes és una possibilitat que podria tenir en el futur, en cas que no prosperés l'aventura a la categoria reina del mundial de velocitat.

En el Gran Premi d'Aragó que comença avui, en MotoGP, Jorge Lorenzo intentarà reduir la diferència respecte de Casey Stoner, com farà Marc Márquez amb Stefan Bradl en Moto2. En 125 cc, les coses semblen més clares a favor de Nico Terol.