Hoquei patins/OK Lliga Iberdrola

L'Igualada Grupo Guzmán s'acomiada de l'OK Lliga amb un meritori empat (2-2)

Les anoienques, descendides des de fa dies, s'avancen per 2-0 contra un rival de play-off com el Vila-sana però són víctimes de dos penals en contra

Carolina Herrera, autora del primer gol de les anoienques

Carolina Herrera, autora del primer gol de les anoienques / Mireia Arso

Redacció. Igualada

L'Igualada Grupo Guzmán, descendit a Nacional Catalana des de fa setmanes, ha deixat un bon gust de boca als seus aficionat en el comiat provisional de l'OK Lliga en empatar a dos contra un rival de play-off com el Vila-sana, quart classificat. Les jugadores de Sergi Punset, que marxa de l'equip, s'han avançat en dues accions de qualitat de Carolina Herrera, en jugada individual, i Maura Santo, en empalar una volea. Però un penal de Carla Claramunt ha suposat el 2-1 de Victòria Porta abans del descans. Herrera ha errat una falta directa i, tot seguit, la mateixa Porta, novament de penal, ha oficiat el repartiment de punts.

IGUALADA GRUPO GUZMÁN: Laia Navarrete, Aida Mas, Carolina Herrera, Maura Santo, Carla Claramunt -equip inicial- Sílvia Jurado, Arian Martín, Mar Bricollé, Gina Balcells, Eva Besa (ps)

CP VILA-SANA COOP D’IVARS: Anna Salvat, Dai Silva, Luchi Agudo, Victòria Porta, Gime Gómez -equip inicial- Laura Barcons, Florencia Felamini, Maria Porta, Judit Ortega, Sandra Coelho (ps)

ÀRBITRE: Valiente

GOLS: 1-0 Herrera min 3, 2-0 Santo min 22, 2-1 Victòria Porta (p) min 22, 2-2 Victòria Porta (p) min 50