L'Avià va sumar anit un punt en la seva visita al camp de la Gramenet B amb el qual manté la privilegiada primera posició de la taula classificatòria després que el seu màxim rival, el Cerdanyola, també va empatar, amb el Farners.

El duel a Santa Coloma de Gramenet va destacar per la seva igualtat, tot i que sobretot a la segona part van ser els berguedans els que van disposar de més possibilitats d'avançar-se en el marcador. Al minut 17, Fernández va marcar per la Gramenet B en clar fora de joc; fins i tot l'auxiliar del col·legiat José Asensio va aixecar la bandera, però aquest va fer cas omís; en l'acció, ens defensors de l'Avià van quedar aturats i tres jugadors de la Gramenet B es van presentar Davant el porter Dani. A la mitja hora de joc, un xut de Dani Sucias va sortir a fora fregant el travesser. Quatre minuts després serien els locals els que disposarien de la seva oportunitat. Al minut 40, i en una acció d'estratègia, a la sortida d'un córner, Riki va fer el gol de l'empat amb un xut que va entrar per l'escaire.

A la represa es va mantenir l'equilibri i malgrat que els dos conjunts van disposar de bones jugades de gol, van ser els berguedans els que les van tenir més nombroses. Va destacar un xut arran de pal dels colomencs i un remat de Viladomat al minut 70 que va aturar el porter local.

Després de la jornada de descans del proper cap de setmana, l'Avià rebrà la visita del Farners, un equip a l'alça que ja es troba en quarta posició amb 20 punts, nou menys que els berguedans. Es molt possible que aquest partit ja es jugui el diumenge al migdia.