Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça cedeix Joan Creus, fill, al Manresa

L'equip també ha decidit comptar amb Ferran Laviña fins a final de temporada i busca ara un pivot

El Barça cedeix Joan Creus, fill, al ManresaJoaquim Alberch

El Bàsquet Manresa ha trobat en el Barça la primera de les dues peces que li falten per suplir les baixes del base Javi Rodríguez i el pivot Charles Ramsdell. Es tracta de Joan Creus Custodio, fill de Joan 'Chichi Creus, que arribarà al club cedit pel Regal Barça fins a final de temporada.

Creus juga en la posició de base igual que el seu pare, que va ser un dels artífex del títol de Lliga assolit la temporada 97/98. El jugador, segons ha sabut Regió7, podrà jugar ja aquest cap de setmana a la pista del Lagun Aro. Amb el base lligat, els recursos se centraran ara en contractar un pivot, que també podria arribar en les properes hores.

Laviña, fins a final de curs

Paral·lelament a les dues incorporacions, el club ha decidit que Ferran Laviña acabarà la temporada al Nou Congost. El jugador es va incorporar al Bàsquet Manresa de forma temporal a la jornada 8 contra el Real Madrid i va finalitzar contracte a la jornada 14, contra el València Basket.

La seva primera incorporació va ser a causa de les lesions de Javi Rodríguez i Hanga, que van poder tornar a jugar al cap d´un mes, però ara, amb la lesió greu del base gallec, l'equip ha decidit reincorporar a Ferran Laviña fins a final de temporada.

Per a Jaume Ponsarnau, "és evident que el Ferran (Laviña) no ve a substituir quant a joc al Javi (Rodríguez) ni al Charles (Ramsdell), sinó que arriba per substituir la mancança de caràcter i de carisma que té l´equip, sense el Javi. Ens encanta que estigui amb nosaltres perquè és un jugador intel·ligent, fort i madur, i ens ajudarà moltíssim a ser un equip diferent, perquè ara ho hem de ser per culpa de les lesions, però ho volem ser amb ell".

Prem per veure més contingut per a tu