L'Escola Gimnàstica del Bages continua amb la seva bona collita de resultats i va sumar nous podis en els campionats de Catalunya disputats a Blanes i a Olot. A la vila selvatana es va disputar la primera fase del català de gimnàstica rítmica en edat escolar. El Club Egiba i l'Ateneu les Bases hi van presentar tres equips, formats per gimnastes entre 6 i 10 anys que van actuar en la modalitat de combo en les categories de benjamí, aleví I i aleví II.

El combo format per les gimnastes més joves, Txell, Berta, Aina, Ona, Mariona, Jara i Jana, va debutar en benjamí amb una brillant primera plaça. En aleví I, Jana, Natàlia, Abril, Paula i Ona també van obtenir la primera posició. En aleví II les gimnastes Lucia, Elisa, Karen, Clàudia, Carlota, Marina i Júlia van ocupar la quarta posició. La segona fase del campionat de Catalunya es disputarà el 6 d'abril al Baix Llobregat, concretament a Castelldefels.

D'altra banda, a Olot, en la categoria d'Inigym 2 va destacar la primera posició d'Èrica Burgos, que juntament amb Yelizaveta Lazarenco i Alba García van ocupar la segona posició per equips. En aquesta categoria, l'equip format per Baiasu, Beth i Txell Argerich va ser cinquè. En Ingym 1 cal destacar la cinquena posició per equips d'Amaro, Luengo, Ramírez i Monteagudo i la vuitena obtinguda per Font, Filip, Amaro i Torra. En nivell 1 l'equip format per Torrescasana i Monteagudo va ser vuitè i al nivell 2 Victòria Luango va ocupar la vint-i-dosena posició final de la seva categoria.