Segueix-nos a les xarxes socials:

Un efectiu Petromiralles condemna l'Esparreguera

Els bagencs van imposar-se als del Baix Nord, que no es van rendir mai

Un efectiu Petromiralles condemna l'EsparregueraMIREIA ARSO

El Petromiralles Manresa va saber aprofitar molt bé la derrota de l'Escola Pia, tercer classificat, a la pista del Prosperitat (6-3) i s'acosta a només tres punts d'una plaça que dóna opció a disputar la Copa del Rei de la temporada vinent. La fita, però, continua sent complicada ja que els manresans tenen la diferència de gols en contra amb els vallesans a manca de tres jornades per acabar la lliga.

El partit, en la seva majoria, va ser de domini manresà tot i que l'Esparreguera, sobretot al primer temps, va jugar amb força comoditat. Dues accions de Màrmol i Asís al tram final deixaven el 2-0 al descans de l'enfrontament.

La segona meitat va ser una de les pitjors que enguany han fet els manresans com a locals. Adri, amb un golàs, marcava el 3-0 i semblava sentenciar el matx però els del Baix Llobregat van situar-se amb porter jugador i van aconseguir apropar-se a un 3-2 quan restaven cinc minuts pel final.

El Manresa, però, va reaccionar i en l'acció següent Adri marcava el 4-2 després d'aprofitar un rebuig del porter Arriero a un doble penal xutat per ell mateix. Al final Asís i el porter Cirera amb un xut a porta buida, van sentenciar. L'actuació arbitral no va agradar als esparreguerins, que consideren que es van veure perjudicats en algunes accions com un penal a favor no xiulat, un gol anul·lat i alguns doble-penal en contra rigorosos.

Després d'aquest partit, Manresa i Esparreguera jugaran aquesta setmana el partit de la Copa Catalunya contra el Manlleu i Sala 5 Martorell respectivament.