Josh Asslein va jugar ahir el seu millor partit a la Copa d'Àsia, que està disputant en el Foolad Mahan, on jiuga cedit per La Bruixa d'Or. En un partit de quarts de final, ahir el conjunt persa es va imposar per un aclaparador 104-56 a l'ONGC, un equip de l'Índia (al descans ja hi havia un rotund 74-20).

Aquest partit ha estat en el qual més ha jugat Asselin (30 minuts), i va anotar 20 punts (6/14 en els tirs de dos punts, 1/2 en llançaments de triples, 5/6 en tirs lliures). En la faceta dels rebots també va estar molt actiu amb 11 captures, dels quals 9 en defensa.

Asselin va jugar dos minuts el partit de dilluns ja que un rival li va provocar que la seva espatlla se sortís de lloc, i dimarts tampoc no va actuar gaire. Avui, el Foolad Mahan s'enfronta a l'Al Hala en un partit de semifinals.