27 de setembre de 2013
27.09.2013

La Cursa de Santpedor correrà per Ampans

La prova de la Penya Blaugrana del 5 d'octubre té un vessant solidari

27.09.2013 | 00:00
La samarreta de la prova d´enguany està firmada per Neymar

La Penya Blaugrana Santpedor i la Fundació Ampans van fer ahir la presentació del conveni que els unirà en la 21a Cursa, la prova de 10 km que se celebrarà el proper 5 d'octubre. El lema serà "Corre per Ampans!" i una part de la recaptació de la inscripció serà per a Ampans: la fundació que atén persones amb discapacitat intel·lectual i que té una de les seus principals a Santa Maria de Comabella, a Santpedor, ha contribuït en el disseny i en la difusió de la prova. També tindrà voluntaris en una cursa que podria arirbar als 800 corredors (el web és www.pbsantpedor.com).
Toni Valverde i Jordi Serrano, el president i el vicepresident de la PB Santpedor, van mostrar "l'orgull de poder col·laborar amb Ampans, és una motivació afegida perquè ens han encomanat energia". Serrano va indicar que es gravaran imatges amb un dron no tripulat i que enguany la prova tindrà el suport de les policies locals de Santpedor i de Sant Fruitós. Domènec Casasayas, president d'Ampans, va manifestar que "per a nosaltres el conveni és un repte, ens afegim a la passió que hi ha en aquesta cursa. Les persones que tenen discapacitats també la tenen, volen participar-hi. Amb la penya i la cursa no només volem que hi hagi un llaç, sinó arrels". Agustí Comas, regidor d'Esports, va felicitar les dues entitats per l'acord i va tancar l'acte Juanjo Doña, voluntari d'Ampans, amb una invitació a la prova.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga