No hi ha novetats al Congost, i el Bàsquet Manresa agafarà l'avió de Gran Canària, demà al matí, amb els mateixos jugadors que es van enfrontar a l'Unicaja (66-88). Tot i que des de ja fa dies es pentina el mercat per aconseguir reforços, els jugadors que es volen tenen altres compromisos o són massa cars per a les possibilitats de La Bruixa.

L'expectativa era aconseguir dos nous jugadors, un base per suplir Dominic Waters i un pivot que fos el relleu de Josh Asselin, que tan sols va actuar 4 minuts al matx contra l'Unicaja, el senyal evident que no entra en els plans de Borja Comenge. I amb el panorama que hi ha, la prioritat del director esportiu Pere Capdevila és la de trobar un pivot, un cinc, que faci el pes i pugui ocupar el rol de Josh Asselin, que ja la temporada passada va ser qüestionat i als 35 anys està lluny de les seves millors èpoques al Manresa. Però el relleu no s'ha aconseguit i, com a mínim, caldrà esperar a la setmana que ve per lligar la incorporació d'un nou pivot. Els agents d'Asselin i els de Waters han estat informats pel club dels moviments i que els seus representats poden sortir durant els propers dies. Ja es negocia la que seria la resolució del contrac-te de Josh Asselin: té aquesta campanya 2013/14 i també la propera, però en aquest darrer cas el Manresa en quedaria lliure si abona una xifra que, des del club, s'ha qualificat de "no gaire elevada".

La Bruixa d'Or, que ha vençut només 2 dels darrers 12 partits, pot quedar en zona de descens aquest diumenge si perd amb l'Herbalife Gran Canària, que és el tercer a l'ACB, i l'Estudiantes guanya el seu partit amb el CAI, a Madrid. El matx dels manresans comença a les 13 hores.

Un 'Granca' eficaç

Amb 10 victòries en 14 jornades, els jugadors que mana Pedro Martínez a la banqueta i Oliver des de la pista, van camí de ser caps de sèrie a la propera Copa del Rei. Van tercers, darrere del líder Madrid i del València, i amb 9 victòries, els perse- gueixen el Barça, l'Unicaja i l'Iberostar de Tenerife. El Granca només ha perdut a casa amb el Madrid i el Cajasol, però el seu gran salt qualitatiu ha estat fora de l'illa, amb 5 victòries en els 7 partits de foraster.

Els canaris tenen lesionat el pivot Xavi Rey i se situen com la tercera millor defensa en el campionat, amb 70 punts de mitjana (84 el Manresa). La Bruixa d'Or intenta allargar la sèrie favorable al Centro Insular on ha vençut en els dos darrers cops. Els àrbitres per a diumenge seran Martín Bertran, Redondo i Pérez Niz.