L'Avinent CA Manresa igualarà aquest diumenge el seu propi rècord de participació en un estatal de cros per clubs en presentar 6 equips a la competició que es disputarà en el complex turístic de Marina d'Or (Orpesa de Mar).

El CAM hi desplaçarà vint-i-sis atletes. Les composicions dels equips seran les següents: absolut masculí cros llarg, amb Sergi Rodríguez, David Martínez, Salvador Ciurana, el mallorquí Guillem Simonet i Jordi Jorba; l'absolut femení cros curt, amb Esther Guerrero, Alba Gallardo, Elena Congost, la mallorquina Marina Petkova, Alícia Fernández i la cordovesa M. Dolores Jiménez Guardeño; el promesa femení, amb Maria Riera, Aniria Mata i la mallorquina Aina Contestí; el juvenil femení, amb Najwa Chouati, Núria Vidal i Mireia Via; el cadet femení, amb Laura Colell, Gemma Martín, Eva Muñoz i Anna Gassó; i el cadet masculí, amb Toni Baños, Pol Jorba, Arnau López, Mohammed El Kharraz i Ton Guitó. L'objectiu esportiu de l'entitat manresana ja s'ha aconseguit amb la massiva presència, però, tot i així, no es descarta la possibilitat de podi que té la formació promesa femenina.

També serà a Oropesa la veterana manresana Meritxell Calduch, formant part del seu equip actual, el CA Montornès, amb el qual competirà al cros curs. També hi prendrà part el santvicentí Roger Campoy, amb l'Athletic Club Barcelona. El conjunt sènior femení del CA Berga serà al cros llarg amb Monik Muñiz, Laura Mas, Laura Domínguez, Ester Reguant, Eli Amorós i Lídia Pons.

I el CA Igualada Petromiralles també serà present a Oropesa amb la seva formació cadet femenina, que tant brillantment va aconseguir el títol català a Caldes de Malavella, amb Mar Belenguer, Paula Blasco, Carlota Cerón, Cristina Gabarró i Èlia Ibarra.