El servei d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, organitzarà diumenge, a partir de les onze del matí, la vintena edició de la Cursa Popular de Vilanova del Camí. Com és habitual en els últims anys, es durà a terme en tres recorreguts diferents. El primer tindrà un circuit de 4.500 metres, el segon de 10.000 i el tercer, per als més petits, d'uns 1.000 metres de recorregut. La sortida tindrà lloc a les 11.03 hores i es combinarà el trajecte urbà amb el natural, amb pas per la zona del parc fluvial de Vilanova.

Inscripció presencial

El període d'inscripció anticipada es va acabar ahir, a través d'Internet o per telèfon, però el mateix dia de la cursa es podrà fer entre les nou i dos quarts d'onze del matí. En el recorregut de 10.000 metres es limita la participació a 300 participants. Caldrà recollir els pitrals diumenge mateix, fins a dos quarts d'onze.

Les curses, obertes a tothom, tindran la sortida davant del Complex Esportiu de Can Titó. Tots els participants de les tres curses, llevat dels acompanyants, rebran una bossa amb provisions. Les categories aniran des de prebenjamí masculí fin a veterans i veteranes B. Hi haurà sorteig per a tots els participants, però no per als acompanyants.