A partir de demà, i des les 9 del matí, la Molina es convertirà en l'epicentre mundial de l'snowboard. Fins al dissabte, la pista de la Cerdanya serà la seu de la finalíssima del Circuit de Copa del Món de Snowboard Cross FIS de la temporada.

El traçat d'Alabaus serà l'escenari escollit per veure als 50 millors snowboarders del món en acció. A més de la catalana Anna Amor, també hi seran presents tres dels olímpics espanyols presents als Jocs de Sotxi: Lucas Eguibar, Regino Hernández i Laro Herrero, els tres amb opcions de medalla.

A partir de les 10.45 h, i fins a les 12.20 h, hi haurà les proves de classificació masculines; i de 13.30h a 14.40 h, les proves classificatòries femenines. Seguidament, el dissabte, d'11.30 h a 12.40h hi haurà les finals masculines i femenines de la prova.

La canadenca Dominique Maltaise, plata a Sotxi, va proclamar-se campiona del món en l'anterior prova. Més oberta en canvi està la classificació en categoria masculina, amb dos aspirants a conquerir el Globus de Cristall, tal com es coneix el trofeu de la Copa del Món. Un és l'actual líder de la classificació, l'italià Omar Visintin (2.786 punts), que en tindria prou d'acabar en vuitena posició per ser campió.