El santpedorenc Pep Guardiola, actual entrenador del Bayern de Munic, serà un dels padrins de la campanya "Joc Net" que posarà en marxa la federació catalana i que es presentarà aquest dimecres al Palau Macaya, a Barcelona.

La campanya "Joc Net" de la FCF té el suport de Pep Guardiola i els responsables de la federació es van desplaçar fins a Munic per tal de poder rebre el seu suport. La campanya va dirigida a tot l'entorn del futbol i del futbol sala base catalans. Aquesta trobada es va celebrar a la Ciutat Esportiva del Bayern, i allà es van captar les imatges necessàries de Guardiola per fer promoció de la campanya formativa.

L'entrenador bagenc considera que "aquests iniciatives són molt importants per al futbol, és bàsic conscienciar la societat sobre els valors que es transmeten dins dels terrenys de joc". Per a Guardiola és fonamental que "s'eduqui en conceptes com el respecte i el joc net perquè els joves puguin així aprendre i sentir-se còmodes tot practicant l'esport. És un encert de la FCF engegar aquesta iniciativa tan necessària per a l'educació en els camps de futbol i per protegir els nois i noies de la nostra base".