El pilot olianenc Isidre Esteve va finalitzar en novena posició de tots els participants la primera jornada del ral·li Tierras Altas, que es disputa a Llorca (Múrcia), primer al Campionat d'Espanya de ral·lis tot terreny d'enguany. Esteve, a més, és el primer classificat de la seva categoria, buguis, de la qual és el vigent campió.

En la jornada d'ahir es van disputar tres trams. Primer es van fer dues passades per un pròleg de 7,6 quilòmetres i, ja a la tarda, el recorregut era de 112. En els dos primers sectors, molt curts, Esteve va ser onzè i desè, respectivament. En el de la tarda va aconseguir ser setè i va pujar a la novena posició de la classificació absoluta.

D'aquesta manera, en finalitzar l'etapa d'avui, el primer lloc era per a Rómulo Blanco, amb un Toyota Hilux, que tenia tres segons de diferència respecte d'Óscar Fuertes (Herrator) i cinc sobre Jordi Gaig (Mitsubishi Pajero). Esteve era situat en novè lloc, amb el seu bugui Polaris, a 31 segons del primer.

En la categoria de buguis, Esteve era primer, amb sis segons de diferència respecte de Jordi Abril i set respecte d'Iñaki Texeira, que és tercer.

En la jornada d'avui, Esteve haurà de mantenir la seva posició com a líder de la seva categoria i també intentar pujar posicions en l'escratx. L'olianenc aspira enguany a ser dels millors en la classificació absoluta.