Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça no falla i apunta a la vintena Lliga Europea

Els amfitrions van vèncer el Benfica, vigent campió de la competició

El Barça no falla i apunta a la vintena Lliga Europearfep

El Barça va assolir el pas a la final de la Lliga Europea després de derrotar el Benfica, vigent campió de la competició, per 2-3, en un partit molt dur i ajustat. Ajudats per la seva afició, els amfitrions de la final a quatre es van venjar del seu botxí de l'edició passada i aspiren a aixecar avui (12 h), davant el Porto, la seva vintena Lliga Europea. Els lisboetes van començar dominant i gràcies a això Rodrigues, el millor del Benfica, va avançar el seu equip. Davant l'inici desconcertant, Ricard Muñoz va donar entrada a Reinaldo García, que va posar la dosi de força ofensiva que faltava als blaugrana. Van arribar les ocasions, i amb elles, els gols de Matías Pascual i Pablo Álvarez. Després de la represa, els amfitrions van decidir prendre la iniciativa. Al minut 28 Marc Torras va situar l'1-3. El porter blaugrana, Egurrola, va realitzar una gran actuació i només es va deixar encaixar un altre gol quan només faltaven tres minuts. Així el Barça s'enfrontarà al Porto en una reedició de la final del 2004.