El pare del jugador argentí Sergio Kun Agüero va declarar ahir que el seu fill estaria "encantat" de fitxar pel Barça, arran de les informacions sorgides segons les quals els blaugrana haurien fet una primera oferta de 38 milions d'euros al seu actual equip, el Manchester City, pel jugador. El progenitor del jugador, Leonel del Castillo, va dir, però, que el conjunt anglès no té cap intenció de negociar aquesta possibilitat.

En declaracions al programa Esports Cope, Del Castillo va argumentar que "el Manchester City ho posa impossible". El contracte del jugador amb l'actual campió de lliga és fins l'any 2017. Segons el portal d'estimació de valor de mercat de jugadors www.transfermarkt.com, el preu actual d'Agüero estaria al voltant dels 45 milions d'euros.

Desig de Luis Enrique

El nou tècnic del Barça, Luis Enrique Martínez, hauria demanat a la junta directiva la contractació d'un davanter centre, però no un de clàssic, alt i de rematada, com ara Fernando Llorente, sinó un que remati però que també pugui caure a les bandes. Aquest seria el cas del joc d'Agüero, un golejador consumat però que no és estàtic.

Fa poques setmanes, durant el procés de la seva renovació, es va arribar a dir que el mateix Leo Messi va demanar el fitxatge del seu compatriota, amb qui conviu aquests dies en la prèvia del mundial. El Manchester City va pagar fa tres anys 44 milions pel jugador, que enguany ha estat lesionat molts partits, i sembla que no el voldrà vendre per menys.

Koke es deixa estimar

Un altre dels jugadors que centren l'actualitat blaugrana és el mig de l'Atlètic de Madrid Koke. Ahir, algun diari esportiu barceloní el feia sortir a la portada per dir que el Barça podria estar disposat a pagar una quantitat pròxima a la seva clàusula de rescissió, de 60 milions d'euros, pel jugador.

Ahir, el centrecampista va presentar el seu campus al Centre Esportiu Físic de Majadahonda, durant el qual va dir que "és un orgull que clubs tan importants vinguin a buscar-me, tot i que estic content a l'Atlètic".

Koke va comentar que "m'han trucat molts amics per comentar-me l'interès del Barça. El que he de fer ara, però, és estar tranquil i pendent de Del Bosque [de cara a la llista per al mundial}, només penso en això". Koke, però, també va dir que les sortides dependran de la decisió de cada jugador.