Marc Coma va inaugurar la present edició del Ral·li de Sardenya amb una victòria que el porta a liderar la quarta prova del Campionat del Món de Ral·llis Cross-Country 2014. El manresà Gerard Farrés també va ser protagonista en aquesta primera etapa, en guanyar la segona especial al davant de Coma, i acabar la primera jornada en la quarta posició. També va ser una bona jornada per als igualadins Armand Monleón, tercer a la general, i Jordi Viladoms, que ocupa la sisena posició.

L'etapa que es va celebrar ahir constava de 320 km, entre les localitats de San Teodoro i Arbatax, i es va dividir en dues especials. L'avianès Marc Coma, que sortia des de la tercera posició, es va imposar en la primera especial, de 65km, amb un marge de vuit segons respecte edl segon classificat. En aquesta primera part de la prova, Monleón va fer el cinquè millor temps; Farrés, el setè; i Viladoms, el vuitè.

En la segona especial, de 78km, el millor temps el va aconseguir el manresà Farrés a sobre de la seva Gas Gas, amb onze segons d'avantatge sobre Coma, segon. Monleón també va millorar la seva posició i va acabar amb el tercer millor temps, així com Viladoms, que del vuitè lloc de la primera especial va passar al cinquè de la segona tot i tenir una caiguda. La segona etapa es disputarà avui, amb una única especial de 180 km, en un terreny molt tècnic a la localitat d'Arbatax.