En la tercera prova del Campionat d'Espanya de Velocitat, celebrada al circuit Motorland d'Aragó, l'equip bagenc TMR-Mahindra només va poder fer córrer un pilot, l'italià Stefano Manzi. L'altre corredor de l'equip, Albert Arenas, es va fracturar el canell dret en una desafortunada caiguda en els entrenaments lliures, en ser envestit per un altre pilot. El francès Fabio Quartararo, del Junior Team Estrella Galicia 0.0, es va imposar després d'un gran duel amb Jorge Navarro, del Team Machado-Fau 55, i lidera la classificació general amb 95 punts, 38 més que Navarro, segon. La cursa d'ahir es va decidir per la foto finish, amb una diferència d'una centèsima per al francès.

En les 15 voltes al circuit aragonès, l'equip bagenc del TMR-Mahindra va veure com el seu pilot Stefano Manzi va acabar en la desena posició, i va sumar així sis punts que li permeten pujar fins a la 12a posició a la general, amb 16 punts. El seu company a l'equip del Bages, Albert Arenas, va veure com la seva no participació li feia perdre una posició a la general, i ara és 8è, amb 25 punts.