L'avianès Marc Coma i el manresà Gerard Farrés es troben en posició de podi després de la tercera etapa del ral·li de Sardenya, que finalitza demà. Tots dos van fer ahir una bona tercera etapa i es troben situats a sis minuts i a gairebé deu, respectivament, del nou líder de la prova, un Alessandro Botturi que va aprofitar el mal dia que va tenir el primer classificat fins ahir, el portuguès Paulo Gonçalves.

Els problemes del pilot d'Honda van arribar a la segona secció de la jornada d'ahir. En la primera, encara va poder defensar el liderat dels atacs de Joan Barreda, que va ser primer, de Marc Coma i d'Alessandro Botturi, que corre a casa i es nota.

En la segona secció, el pilot de Husqvarna va ser el millor de llarga, en un tram en què Gerard Farrés va aconseguir una gran segona posició parcial, i també del total de l'etapa, que el fa pujar fins al tercer lloc de la general, just darrere d'un Coma molt segur i fiable.

No va succeir el mateix amb Gonçalves, que en aquest segon sector va perdre més de 16 minuts respecte de Botturi, cau al quart lloc de la general i té molt difícil recuperar-se. L'igualadí Armand Monleón, per la seva banda, baixa al vuitè lloc de la general, en ser vuitè també ahir.