Després de la presentació fa uns dies del tècnic Jordi Rozas, que substitueix Paco Cachinero a la banqueta manresana, el Manresa FS ha anunciat la incorporació de tres jugadors per reforçar la plantilla que militarà una temporada més a Segona Divisió B.

Acompanyant el bloc de la campanya passada, dels tres nous reforços, dos dels jugadors són ja coneguts de l'afició manresana. Es tracta del retorn de l'esparreguerí Marc Mármol, després del seu pas pel Barça B (Segona Divisió) aquesta temporada passada; i de Jordi Barrero, igualment d'Esparreguera, que tornarà a les pistes de joc després d'una greu lesió al genoll que l'ha tingut apartat pràcticament un any i mig. En el seu cas, més o menys ha continuat vinculat al club com a entrenador en algun moment.

L'altra novetat és la del porter Addil Daali, resident a Manresa, que acompanyarà Marc Cirera a la porteria manresana. Prové del Prosperitat de Barcelona, equip de Segona Divisió B, tot i que enguany ha acabat baixant. Addil havia jugat anteriorment a l'Ametlla de Merola, la PB Monistrol i el Martorell.