Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip bagenc de Chico i Romero va dominar la marxa nocturna d'Avinyó

L'equip bagenc de Chico i Romero va dominar la marxa nocturna d'Avinyóarxiu particular

El Centre Excursionista d'Avinyó va organitzar la tretzena edició de la Marxa Nocturna de Regularitat. La prova, que era puntuable per la setzena Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat, va reunir un total de 33 equips.

Josep Chico i Josep Romero, del Centre Excursionista Avinyó i del Centre Excursionista de Callús, respectivament, van ser els guanyadors de la marxa, que tenia un recorregut de 10,7 quilòmetres i una durada de 2 hores i 45 minuts. La segona plaça va ser per a Antoni Monròs, Elisenda Gil i Alba Conesa, del Club Muntanyenc Hospitalet. Els primers classificats locals, i tercers a la general, van ser Avel·lina Vall i Jordi Mill, del Centre Excursionista d'Avinyó. L'entitat avinyonenca també va ser la primera classificada per entitats.

Els equips participants, formats per una, dues o tres excursionistes, van fer un recorregut per camins i corriols del terme municipal d'Avinyó i van caminar per l'entorn de paratges com la font de la Rovirassa, els Pujols o el Mont-rodó. La marxa nocturna es va iniciar a les 10 del vespre a la plaça Major i va acabar al Centre Cívic Can Tutó, on es va fer un sopar i l'entrega de premis, que una any més, van ser obra de l'artista també avinyonenc Joan Viladrich.

Prem per veure més contingut per a tu