Demà es disputarà a Calaf una altra edició del 3x3 de Bàsquet al Carrer, que reunirà aficionats del bàsquet de totes les edats. La plaça dels Arbres és l'escenari escollit per celebrar la tercera edició de l'esdeveniment organitzat pel Club Bàsquet Calaf. El certamen té equips masculins, femenins i mixtos, dividits en categories que van des dels preminis fins als veterans. El certament 3x3 començarà a les 10 del matí, amb partits ràpids al carrer.

Un any més, i ja en són 20, la Societat Atlètica de Súria organitza el Basquito 3x3, una competició de bàsquet per a equips que en- guany se celebra només durant un dia. La competició tindrà lloc avui a la plaça de Sant Joan i s'inicia a les 9.30 h i acaba a les 23 h. El 3x3 es divideix en dues categories: cistella gran (nascuts el 2001 i anteriors) i petita (nascuts al 2002 i posteriors). Cada equip jugarà un mínim de sis partits, i els jugadors podran participar en els concursos de triples i cistella sagrada.

El dia 1 d'agost es disputarà el Torneig 12 hores de pàdel nocturn a les instal·lacions del Club Tennis Manresa, que organitza el certamen juntament amb Villa Martini. El preu de la inscripció és de 15 euros per jugador i es pot fer a les instal·lacions del club. El torneig començarà a les 20 h i finalitzarà a les 8 del matí, en una combinació d'esport i oci nocturn.

El Club Cicilista J.Pons Tot-Bici organitza demà la I Marxa Cicloturista de Berga, la Ruta Minera, amb una distància de 166 km i un desnivell acumulat de 4.150 m. La Ruta Minera es convertirà en la marxa cicloturista més dura de Catalunya i en una de les més dures de tot l'estat. Els participants creuran 4 comarques en un recorregut que inclou 6 ports de muntanya, amb el coll de Pradell com a protagonista: un desnivell mitjà de 7,1% i rampes del 23%.