El Reial Madrid va tancar i presentar ahir la seva contractació estrella per a la temporada que ve. Ja va ser prou important el fitxatge de Tony Kroos, la setmana passada, però l'ha superat, tant per diners com per expectació creada, el de James Rodríguez. El colombià, màxim golejador del recent Mundial de Brasil, arriba del Mònaco per uns 80 milions d'euros amb la intenció de "donar moltes alegries" a una afició que ahir va omplir una bona part de la graderia del Santiago Bernabéu per animar-lo.

La notícia del fitxatge de James es va fer oficial al migdia, just després que el jugador fes la revisió mèdica preceptiva. Ell mateix va fer les primeres declaracions al seu compte de Twitter en afirmar que "el somni ja és real". Dies enrere havia dit que sempre havia somiat de jugar al Reial Madrid.

Expectació a l'estadi

A les vuit del vespre es va fer l'acte de presentació, que va reunir molts aficionats al Bernabéu, la majoria lluint banderes de Colòmbia o camisetes grogues de la selecció cafetera. El jerarca blanc, Florentino Pérez, va recordar que "Alfredo di Stéfano també va venir de Colòmbia", en referència al seu fitxatge procedent del Millonarios de Bogotá el 1953. Va recordar que James ha estat "una de les sensacions del passat Mundial de Brasil. El seu joc brillant el van confirmar com un dels grans del torneig". A més, va recordar que "sempre ha respost amb orgull que l'equip amb el qual somiava era el Reial Madrid i fins i tot ens va acompanyar en partits per Europa en el nostre camí cap a la Décima".

Al seu torn, el jugador, visiblement nerviós, va limitar-se a dir que "espero donar moltes alegries i guanyar molts títols aquí. Hala Madrid!". S'espera que Rodríguez s'incorpori al grup el dia 2, en plena gira del Reial Madrid pels Estats Units.