L'atleta del CA Berga Guillem Fernández va aconseguir la segona posició general en la prestigiosa cursa de l'Espluga de Francolí, la més antiga de Catalunya, que aquest any complia la seva 37a edició. Fernández va fer els 15km del recorregut en un temps de 52 minuts i 30 segons, a un minut i mig del guanyador, Pedro Javier Ballesteros. L'altre atleta del CA Berga, Xavi Tomasa, va acabar en 5a posició amb un temps de 53:57.

També hi van participar 15 atletes del CA Igualada Petromiralles, que van formar part dels 614 participants que van prendre part de la prova. El millor classificat dels igualadins va ser Rafael Crespo, que amb un temps d'1:00.21 va acabar en la 38a posició.

L'ordre d'arribada de la resta de participants del CA Igualada Petromiralles va ser: 48è, Oriol Castells; 57è, Francisco Blázquez; 60è, Joaquin Grados; 101è, Camilo Grados; 120è, Xavier Huguet; 201è, Bernat Segura; 207è, Llorenç Bertran; 211è, José Álvarez; 252è, Luciano Grados; 253è, Josep Soriguera; 313è, Serafí Morera; 359è, Jordi Riba; 375è, Jordi Camins; i 389è, Francisco J. Sevilla.