Amb les distàncies de 1.500 metres de cursa a peu, 1.000 metres de natació i 2.500 metres més d'atletisme, es va celebrar diumenge a Cunit el Campionat de Catalunya absolut d'Aquatló.

Arnau Montiel (CN Minorisa), encara de categoria cadet, va aconseguir el subcampionat absolut. A la primera cursa va arribar novè, però tot seguit va marcar el millor parcial en natació i va avançar tots els seus rivals. Va iniciar la darrera part de la prova en primera posició i no va ser fins al final que va ser superat per Quim Sánchez (Fasttriatlon). El seu germà petit, Guillem Montiel, va ser novè absolut i segon cadet. Amand Redondo (Cube) va ser dotzè i segon en veterans 1 (+40 anys) i el vilomarenc Rafael Gómez va ser vint-i-tresè i primer en categoria de veterans 2 (+50 anys).