Segueix-nos a les xarxes socials:

El Solsona pren bona nota del seu primer test al camp del Mollerussa

El Solsona pren bona nota del seu primer test al camp del Mollerussaarxiu particular

El Solsona, que enguany tornarà a militar a la Segona Catalana, va disputar dissabte el primer test de pretemporada en un triangular al camp del Mollerussa contra l'equip amfitrió i el Fraga. El primer enfrontament el van disputar davant de l'equip de la Franja amb victòria solsonina per 3-2. El matx va ser molt anivellat i amb ocasions per a totes dues bandes.

Els aragonesos es van avançar al minut 6, però al 17 Nordin empatava. Sis minuts després arribava l'1-2, però al minut 26 Arturo establia l'empat. Tot semblava indicar que el matx acabaria amb empat a dos gols, però al minut 44 altre cop Arturo establia el 3-2 definitiu. Tot seguit els solsonins contra el Mollerussa amb victòria dels locals per 1-0. Els del Pla d'Urgell van demostrar ser molt bon equip i van crear perill en accions a pilota aturada. Tot i això, el Solsona va tenir alguna ocasió per poder empatar. El darrer partit del triangular el van disputar el Mollerussa i el Fraga amb victòria fragatina per un curt 0-1.