El fins ara preparador físic de La Bruixa d'Or, Xavier Schelling, se'n va a treballar a l'equip campió de la lliga NBA, els San Antonio Spurs, on serà el cap del departament de Ciències Aplicades a l'Esport. Des de la temporada 2006-07 ha exercit de preparador físic al club manresà.

La seva feina a Texas té un àmbit molt més gran del que complia al Nou Congost: "aquest càrrec que tindré és força nou a la NBA, els Spurs en són els pioners, amb els Cleveland Cavaliers i Oklahoma City Thunder. Es tracta d'integrar el coneixement científic en el dia a dia de l'equip, i pensant en tot un concepte més global. La feina serà la d'anar coordinant preparadors físics, fisioterapeutes, metges, nutricionistes. Fer un estudi molt personalitzat de cada jugador".

Xavier Schelling, nascut el 1980 a Barcelona, és doctor en ciències de l'activitat física i de l'esport. La seva tesi doctoral la va dedicar a la detecció de la fatiga dins l'esport d'elit. Amb tres màsters en el seu currículum, un d'ells va ser sobre l'alt rendiment d'esports col·lec-tius i ha participat en investigacions i en publicacions especialitzades (www.xavischelling.com).