El cap de setmana de l'11 i el 12 d'octubre tindrà lloc la 23a edició de la Marxa Rasos-Manressa que organitza el Centre Excursionista Comarca de Bages (CECB).

És una marxa a peu que no és competitiva i per participar s'ha de tenir l'assegurança anual que dóna la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) o bé de l'assegurança temporal per un dia. És una prova que puntuarà per a la 17a edició de la Copa Catalana de Resistència. Hi haurà un servei d'autocars per pujar fins els Rasos de Peguera, amb sortida a les 9 del matí des del Congost. La sortida de l'explanada de davant el xalet dels Rasos serà a les 10,30 hores, des de la octa de 1.750 metres. Pel que fa a l'arribada a Manresa serà en els locals al costat del rocòdrom Paul Harris del Congost, on hi haurà el servei de dutxa.

Pel que fa a les inscripcions es poden fer fins el dia 8 d'octubre, a la secretaria del CECB, en els dies feiners, de 7 a 9 de la tarda, o bé al web www.cecb.cat. En relació als preus, els socis del CECB federats han de pagar 15 euros. Els socis de federats les altres entitats, 22. Els ni socis de club ni federats, 27.