L'equip de la selecció catalana en categoria amateur va tancar ahir la seva estada de concentració en el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de sant Cugat del Vallès i es desplaça fins a Moldàvia on, des del proper dimarts, juga la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA. Hi ha dos jugadors de casa nostra dins de l'equip que són el calderí Putxi (a les files de l'Europa barceloní) i el sallentí David Batanero, que actua en el Terrassa. Putxi va participar en l'anterior edició de la Copa en la qual Catalunya va ser finalista, i Batanero hi debuta enguany.

. El primer partit serà amb l'equip del Piatykhatska ucraïnès, el segon amb el Telenesti moldau (el dijous) i el tercer davant l'Eastern Region nord-irlandès, dissabte.

Aquest diumenge, els catalans ja seran a Moldàvia per preparar el millor possible el seu debut en la competició internacional. Dijous la selecció de Catalunya va jugar el seu darrer partit amistós, davant de l'equip juvenil del Cornellà al qual van batre per un clar 4-0.

El primer gol el va fer Enric en el minut 20. Els laterals Ferrone i Payán van aportat profunditat al joc de Catalunya, i les internades van ser un malson constant per a la defensa del Cornellà. El 2-0 el va fabricar precisament Ferrone des de la dreta. La seva centrada l'ha va rematar Sascha de cap. El tècnic Toni Almendros va començat a fer rotacions i a donar minuts a tots els jugadors convocats per anar fent proves. Tot i això el joc català no es va ressentir i van arribar encara els dos darrers gols, que van anotar Guzmán i Borges. Puxti va sortir en l'equip inicial i Batanero després.