L'Athletic de Bilbao està tenint moltes complicacions per alternar la competició de Lliga i Champions. Ahir els de Valverde visitaven el Bate Borisov, l'equip més fluix del grup H, però als bilbaïns se'ls va entravessar i l'equip bielorrús es va acabar imposant per 2-1.

El partit podríem dir que es va decidir a la primera part, que és on es van concentrar els tres gols del partit. El Bate va saber pressionar i l'Athletic no es va trobar còmode en cap moment. Els locals es van avançar amb un gol de cap de Polyakov i un xut de Karniski que va desviar Iraola. Abans d'arribar al descans, Aduriz va marcar de mitja volta i va donar vida al Bilbao. En la segona meitat el Bate no va sortir a defensar el resultat i va gaudir de diverses ocasions. L'Athletic es va despertar tard i quan ho va voler intentar amb empenta se li va acabar el temps. En l'altre partit del grup el Porto va suar tinta per empatar amb el Shakhtar per 2-2.

En el grup G, destaca la victòria del Chelsea al camp de l'Sporting de Lisboa, en què Oriol Rosell s'ho va mirar des de la banqueta. El Chelsea domina el grup amb autoritat.