La selecció d'Alemanya no ha digerit bé el triomf en el darrer Mundial, i després de patir per superar a Escòcia en la primera jornada, ahir van caure al camp de Polònia per 2-0. Els locals es van avançar a l'inici de la segona meitat amb un gol de Milik, que va rematar una centrada de Pisczek, i a dos minuts pel final va ser Mila el que va aprofitar una passada de Lewandowski per fer el segon, situant així a Polònia com a líder de grup. Alemanya cau a la quarta posició amb tres punts

En el mateix grup que els alemanys, Irlanda va golejar a Gibraltar per 7-0, amb un hat-trick del veterà Robbie Keane, mentre que Escòcia va aprofitar un gol en pròpia de Khubutia per superar per la mínima a Geòrgia i sumar així els tres primers punts.

Dinamarca i Sèrbia, al límit

En el grup I, Sèrbia va salvar un punt en el darrer minut al camp d'Armènia (1-1) amb un gol de Tosic, mentre que Dinamarca va fer el mateix al camp d'Albània, l'equip que va donar la sorpresa en la primera jornada en superar Portugal a domicili. Els albanesos es van avançar a la primera part amb un gol de Lenjani, però a nou minuts pel final el danès Vibe va igualar el marcador. Pel que fa al grup F, Irlanda del Nord es va situar al capdavant en solitari després de sumar el seu segon triomf davant les Illes Feroe per 2-0, i aprofitar els empats de Romania i Finlàndia. Els primers van empatar a casa davant d'Hongria (1-1), mentre que els irlandesos van aconseguir treure un empat a casa davant Grècia (1-1) tot i començar perdent .

D'altra banda, França va superar a Portugal per 2-1 en un partit amistós, gràcies als gols del madridista Karim Benzema i Paul Pogba. El gol de l'honor portuguès el va firmar l'exblaugrana Ricardo Quaresma.