Nou triomf del CH Castellet a Palau de Plegamans (2-6). La cinquena victòria consecutiva el consolida en el primer lloc de la classificació. El partit va ser més igualat del que reflecteix el resultat final. Es va iniciar amb un gol matiner dels santvicentins que no va ser igualat fins als darrers instants del primer temps. El CH Castellet encara va tenir temps de tornar-se a avançar i marxar als vestidors amb un resultat favorable (1-2).

A la represa, els locals van aconseguir l'empat de falta, però els bagencs van reaccionar (2-3). La incertesa es va mantenir fins que faltaven poc menys de deu minuts per al final, quan els santvicentins van anotar tres gols en dos minuts. Van marcar Maiol Giralt (2), Narcís Fontanet (1), Armand Guàrdia (1) i Alejandro Nieto (2)