El Bayern de Munic va assaltar l'Olímpic de Roma amb una golejada que a la mitja part ja es podia catalogar d'escandalosa. Els homes de Guardiola van marxar al descans amb una maneta al sarró i en la segona van rematar la feina amb dos gols més mentre Gervinho salvava l'honor romà.

El que havia de ser una lluita cos a cos per liderat del Grup E, va acabar sent una golejada història que els aficionats romans tardaran molt a oblidar. El conjunt bavarès, amb Xabi Alonso i Lahm de migcampistes, va sortir en tromba i va realitzar una primera part per emmarcar. Un doblet de Robben i tres gols més de Götze, Lewandowski i Müller de penal van servir al Bayern per anar al descans amb un 0-5 al marcador.

La segona meitat va ser un pur tràmit. Gervinho va reduir distàncies al 66 però Ribery i Shaqiri, que venien de la banqueta, van acabar segellant el marcador final en 1-7. En l'altre part del grup el CSKA Moscou va evitar la victòria del Manchester City al minut 86, amb un gol de Natcho que va situar el 2-2 definitiu. Els anglesos s'havien avançat amb gols d'Agüero i Milner.

L'Athletic no aixeca el cap

Ahir el naufragi de l'Athletic de Bilbao va ser al camp del líder del Grup H, el Porto, que va vèncer per 2-1. Els de Julen Lopetegui va avançar-se gràcies a Herrera però Guillermo va empatar al 55. La desfeta de l'Athletic la va culminar l'exblaugrana Quaresma, un gol que deixa contra les cordes els d'Ernesto Valverde, amb només un punt. En l'altre partit de grup el Shakhtar va apallissar el Bate per 0-7. Al grup G, golejada del Chelsea i triomf a última hora del Schalke 04.