Els equips de l'AE La Salle i de la Fundació Joviat es van presentar en un acte conjunt celebrat al pavelló lasal·lià. En total, van fer la desfilada 445 jugadors, amb edats que comprenen des de l'escola a les categories sèniors, formant un dels clubs catalans que té a hores d'ara més jugadors en actiu. S'ha de destacar el total de 38 equips i les novetats que afecten els sèniors A masculí i femení. La Salle juga aquesta temporada dins la Copa Catalunya després del seu brillant ascens de la temporada passada, i la Joviat ha estrenat el sènior de la categoria femenina.

La presentació de l'acte va ser a càrrec de l'speaker dels partits de La Bruixa d'Or, Eduard Font. Va ser Josep Esquius, el secretari de l'AE La Salle Manresa, qui va obrir un acte que continuava després amb la intervenció de Ton Perarnau, el president d'honor lasal·lià. Antoni Beltran, director de l'escola, era el següent a intervenir. La regidora Sílvia Gratacós va voler fer ressaltar els valors que es volen difondre amb la pràctica de l'esport i el bàsquet en els diferents equips que formen part de l'AE La Salle i la Fundació Joviat. També van fer ús de paraula l'entrenadora Clara Teixidor i Marc Llohi, com a representants de tots els jugadors presents.

El nou delegat de la Federació Catalana de Basquetbol a les comarques de la Catalunya Central, Fernando Peñarrubia, va assistir a l'acte de presentació, que significa el punt de partida de la nova temporada.