Mireia Belmonte es va penjar ahir dues medalles de plata i una de bronze en la segona i última jornada de la prova de la Copa del Món de natació en piscina curta disputada a Pequín, en què l'hongaresa Katinka Hosszu va sumar tres nous ors per augmentar fins a 112 el seu rècord de victòries en aquest circuit.

La nedadores badalonina Mireia Belmonte va ser segona en les proves de 400 estils i 400 lliures i tercera en la de 200 papallona. En 400 estils Belmonte vas ser per Hosszu, que es va imposar amb una marca de 4: 25.66 pels 4: 27.70 de la catalana. La segona medalla de plata va arribar als 400 lliures, amb un registre de 4:01.08 només superat per la xinesa Cao Yue (4: 00.72). En aquesta prova Hosszu només va poder ser setena.

L'últim metall de la jornada per a Belmonte va arribar en els 200 papallona i en aquesta ocasió sí que va poder superar a Hosszu, que va ser quarta. La medalla d'or se'l va adjudicar Li Shuang. Mireia Belmonte també va competir en els 100 estils, però la nedadora de l'UCAM Múrcia no va poder acabar més enllà de la vuitena plaça. Hosszu va ser primera i va aconseguir el seu tercer or.