Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip estatal de les igualadines queda eliminat en vuitens de final

Maria Díez és titular i Teresa Bernadas no juga en la derrota, amb remuntada, contra Portugal

L'equip estatal de les igualadines queda eliminat en vuitens de finalsylvainclement.fr

La selecció espanyola d'hoquei patins femení, amb les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas a les seves files, va quedar ahir eliminada del Mundial que es disputa a la localitat francesa de Tourcoing en caure en els vuitens de final contra Portugal per 1-3. Les noies d'Alberto Mazón s'havien vist obligades a disputar aquesta eliminatòria, prèvia als vuitens de final, per culpa de la derrota contra Argentina de la segona jornada. Les sud-americanes van passar directament a la fase de les vuit millors, però les espanyoles van haver de disputar aquesta ronda de classificació. La duresa del rival, Portugal, va fer inabastable l'accés a l'antepenúltima fase, tot i que l'equip estatal, amb una bona representació de catalanes, es va avançar en el marcador.

Díez des de l'inici

Com és habitual, Maria Díez va sortir en l'equip inicial i les coses no van poder començar millor. Als sis minuts, Natasha Lee empalava un fort tret que sorprenia la portera Vieira i donava l'avantatge a les espanyoles. La primera part va ser de domini de l'equip hispà, que va tenir més possessió de bola i va obligar les lusitanes a provar d'empatar en llançaments llunyans, que no van sorprendre la portera Cate. Aquesta ha pres la titularitat durant tot el campionat a la jove igualadina Teresa Bernadas, futura portera del Coutras, que haurà hagut de prendre aquesta participació al Mundial, força curta, com a experiència per a futures edicions de grans campionats.