L'Ateneu Les Bases va acollir l'edició 2014 del campionat de Catalunya de trampolí. L'Egiba hi va ser present amb 9 gimnastes i va assolir posicions destacades.

Les gimnastes infantils van sobresortir de manera clara en relació amb la resta de competidores de la seva categoria, ja que es van classificar totes 4 entre les 5 primeres. En minitramp l'or va ser per a Mònica Zamora, la plata per a Marina Chavarria i el bronze, amb empat, per a Anna Capellas i Aïda Alsina. En doble minitramp van accedir a la final amb les quatre millors notes, i el podi va ser finalment per a Zamora, Chavarria i Capellas, mentre que Alsina va quedar en quarta posició. L'aparell de trampolí va ser l'únic en què es va trencar una mica l'hegemonia de la resta de la competició, ja que tot i que les gimnastes van fer una fase prèvia molt bona en la final sí que es va veure algun error.

Finalment, Anna Capellas va aconseguir l'or i Mònica Zamora, la plata; Chavarria va ser quarta i Alsina, cinquena. Per acabar d'arrodonir una competició pràcticament excel·lent de les infantils, l'equip que formaven totes quatre va ser campió tant en doble minitramp com en trampolí.

En juvenils, Robert Vilarasau es va mostrar un cop més clar dominador entre els gimnastes catalans de la seva categoria i va aconseguir la medalla d'or tant en minitramp com en doble minitramp i trampolí. Naira Rexach va signar també una competició brillant. Després d'aconseguir la medalla de plata a minitramp (darrere de Vilarasau) i una meritòria medalla de plata a trampolí, va arrodonir la competició amb la medalla d'or en doble minitramp, que va aconseguir millorant la classificació de la prèvia, en la qual s'havia classificat segona.

En la categoria júnior femenina, Cristina Masfret va aconseguir amb un ampli marge de punts la primera posició, mentre que Aina Bermúdez va quedar a les portes del podi, en quarta posició, a causa d'un error en l'exercici lliure que no li va permetre poder finalitzar la rutina. Bermúdez també va competir en minitramp, en el qual va ser cinquena, i en doble minitramp, en què va obtenir la medalla de plata. L'equip format per Masfret i Bermúdez amb la juvenil Naira Rexach es va proclamar subcampió de Catalunya en trampolí. A causa de la baixa per lesió de Laia Combellé, l'equip no va poder participar en doble minitramp.

La nota menys afortunada de la competició va ser el resultat del gimnasta absolut Marc Torras, que després d'haver-se proclamat campió d'Espanya aquest 2014 era un dels principals aspirants a obtenir la medalla d'or en la categoria absoluta masculina i el trofeu a l'elegància. Torras va completar la rutina obligatòria amb certes dificultats, però amb una nota competitiva. En l'exercici lliure, en canvi, un error tècnic en el segon element va fer que hagués de fer diverses modificacions durant la rutina i malgrat completar els deu moviments que marca el codi, tant l'execució com la dificultat van ser molt inferiors al seu nivell habitual. Aquest contratemps el va situar en la quarta posició de la classificació individual.