Ricky Rubio es va fer ahir un esquinç al turmell esquerre quan faltaven dos minuts per al final del segon quart del partit que el seu equip, els Timberwolves de Minnesota, va perdre a la pròrroga (112-103) davant els Magic d'Orlando. El base català va jugar 13 minuts abans de lesionar-se, en els quals va anotar 4 punts i va repartir 6 assistències. Al final del partit, el seu tècnic Flip Saunders va assegurar que "els exàmens de rajos X no mostren cap tipus de trencament, però tots sabem que el turmell es va tòrcer molt i, per tant, haurem d'esperar que se li facin nous exàmens mèdics".

Per la seva banda, els germans Pau i Marc Gasol van tornar a gaudir de la victòria amb els seus equips, els Bulls de Chicago i els Grizzlies de Memphis respectivament. Pau va tornar a ser el jugador més complet del seu equip, que es va imposar al camp dels Sixers de Filadèlfia per un ajustat 115-118, i van sumar el seu quart triomf consecutiu. El gran dels Gasol va acabar amb 17 punts i 12 rebots en els 34 minuts que va disputar. Marc Gasol va col·laborar en defensa i en atac (8 punts i 9 rebots) en el triomf del seu equip davant els Thunder d'Oklahoma City per 89-91 de Serge Ibaka (16 punts i 7 rebots) i continuen invictes després de sis partits.