La gimnasta de trampolí de l'Egiba Cristina Masfret va saldar amb la 23a posició final la seva participació en el Mundial de la categoria de 15-16 anys que es va disputar a Daytona Beach, als Estats Units. Masfret va aconseguir superar de dos punts la seva millor puntuació individual.

La gimnasta del club manresà havia fet el seu millor registre en el Campionat d'Europa júnior que es va fer el mes d'abril passat a Guimaraes (Portugal) i al trofeu internacional Loulé Cup, en què va quedar subcampiona.

A Daytona, per accedir a la final calia fer 91,650 punts (era la vuitena millor nota de la fase prèvia). En competicions estatals prèvies havia assolit puntuacions properes als 90 punts, que l'haurien acostat al seu objectiu, però al final va acabar amb un resultat de 88,245 punts.

Final de temporada

Amb aquest 23è lloc, Masfret, que fa una lectura positiva del resultat, posa punt final a una temporada exigent en què ha estat campiona de Catalunya i d'Espanya, guanyadora de la Copa Galícia Internacional, subcampiona de la Loulé Cup. L'objectiu per a la seva última campanya de júnior serà el Mundial de Dinamarca.